perjantai 25. joulukuuta 2015

Aikuisen junasukat

Viime postauksesta on yli 1,5 kk, huh aika pitkä aika. Pahoittelut siitä, että on ollut aika hiljaista täällä. En tietenkään ole unohtanut teitä lukioita, olette olleet mielessä lähes päivittäin ei vaan ole ollut aikaa eikä voimia päivittää blogia. Lyhyesti virsi kaunis; menetin menneenä vuotena veljeni ja se on tietenkin vaikuttanut kaikkeen elämässäni, etenkin jaksamiseen. Eka joulu ilman veljeä oli pelottava ajatus, mutta siitä selvittiin muun perheen voimin hyvin <3 Käsityöt ovat olleet iso henkireikä ja tuotoksia on tullut pikku hiljaa, mutteivat ole päätyneet blogiin saakka. Eka puolivuotta koulua takana, vielä 3,5 v edessä :D mutta olen nauttinut, välillä vaatinut paljon voimia, minkä takia blogi on sitten jäänyt taka-alalle.

Nyt kun huomaan stressin myös häviävän, riitti jaksaminen tämänkin päivityksen tekemiseen :) Nämä sukat syntyivät jo useampi kk sitten myöskin äitilleni. Muistan äitini omistaneet joskus junasukkamaiset villasukat, hänen äitinsä tekemät oletettavasti, niin halusin samanlaisen mallin myös näihin sukkiin


Lanka: Regia Fluormania 6-säikeinen
Puikot: 3,0 mm
Malli omasta päästä

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille <3 Lupaan palata vielä ainakin yhden postauksen tiimoilta, ennen vuoden vaihdetta :)